Κατηγορίες Categories
ΕταιρείαBrand
από 15
ExclusiveItemImage
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
5,00 €

Διαστάσεις 27 μ. χ 7 εκ.

False
ΑΡΑΧΝΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ TAPE 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
8,00 €

False
ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
37,00 €

Ο Γυμναστής Δακτύλων MANUS FLEX-ION είναι ένα μοναδικό όργανο ασκήσεων που γυμνάζει κάθε δάκτυλο ξεχωριστά. Βελτιώνει τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα του χεριού. Είναι γνωστό παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από όλα τα επίπεδα αθλητών. Διατίθεται σε έξι (6) επίπεδα αντίστασης.

False
Γυμναστής Δακτύλων MANUS FLEX-ION 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
15,00 €

Δίσκος ισσοροπίας με ρυιμιζόμενο ύψος μέχρι 35,6 εκ

False
ΔΙΣΚΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
35,00 €

Χρησιμοποιούνται για ασκήσεις αυχενικής έλξης και ποσαρμόζονται στην πόρτα .

False
ΕΛΞΗ ΠΟΡΤΑΣ ΑΥΧΕΝΟΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΑ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
15,00 €

Το εύπλαστο υλικό (πλαστελίνη) ασκήσεων Theraflex Putty χρησιμοποιείται για ασκήσεις αποκατάστασης με σκοπό την ενδυνάμωση του χεριού. Χρησιμοποιείται επίσης για την καταπολέμηση του stress. Είναι άοσμο, δεν λεκιάζει και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα στα χέρια του χρήστη. Μη τοξικό, μη λιπαρό, με νέα αντιμικροβιακή σύνθεση latex free. Διατίθεται σε πέντε (5) επίπεδα αντίστασης.

False
Εύπλαστο Υλικό Ασκήσεων Χεριών - Δακτύλων 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
25,00 €

Η τροχαλία ασκήσεων βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείται εύκολα στην πόρτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται η τροχαλία, οι λαβές ασφαλείας και η βάση της πόρτας.

False
Κάθετη Τροχαλία Με Κορδόνι 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
19,00 €

Το απαραίτητο όργανο γυμναστικής για ασκήσεις έλξεων. Γυμνάστε την πλάτη, το στήθος, τους ώμους, τα χέρια και τους κοιλιακούς. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση. Ελληνικής κατασκευής. Μονόζυγο πόρτας ασφαλείας. Με πλαστικά κουζινέτα στα άκρα για μεγαλύτερη ακαμψία. Σωλήνας με λαβές από αφρώδες ελαστικό για σταθερό κράτημα. Με ελαστικά τελειώματα για να προστατεύει την κάσα. Αντοχή: 100kgr. Διάσταση πόρτας (άνοιγμα): 62 - 96 cm.

False
ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΠΟΡΤΑΣ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
5,00 €

Μπαλάκι ασκήσεων αφρολέξ Μαλακό στην αφή, ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των δακτύλων, των χεριών και του καρπού. Χρησιμοποείται επίσης για την καταπολέμηση του stress.

False
ΜΠΑΛΑΚΙ ΑΦΡΟΔΕΣ 9CM 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
12,00 €

Ρολό μασάζ Mambo Το ρολό μασάζ Mambo της MSD είναι ιδανικό βοήθημα άσκησης αλλά και διέγερσης της αφής των άκρων. Βοηθά στη χαλάρωση των μυών και μειώνει την ένταση μέσω της ανακούφισης των σημείων ενεργοποίησης. Βοηθά, επίσης, στην ενδυνάμωση των άνω και κάτω άκρων, βελτιώνοντας το συντονισμό και την ευκαμψία των μυών. Χρησιμοποιείται, τέλος, στη θεραπεία με μασάζ. Διάμετρος: 16 cm

False
ΜΠΑΛΑΚΙ ΡΟΛΟ ΜΠΛΕ 16CM 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
9,00 €

"Μπαλάκι ασκήσεων σιλικόνης στρογγυλό Ειδικά σχεδιασμένο για ασκήσεις αποκατάστασης και ενδυνάμωσης των χεριών, των δακτύλων και του καρπού. Χρησιμοποιείται επίσης, για την εξάσκηση αθλητών αλλά και στην καθημερινότητα για την καταπολέμηση του stress. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του (διάμετρος 50 mm) είναι εύκολο στη χρήση όπου και αν βρίσκεστε. Διατίθεται σε (4) επίπεδα αντίστασης. Χρώμα Επίπεδο Αντίστασης Πορτοκαλί Μαλακό Πράσινο Μεσαίο Μπλε Σκληρό Μωβ Πολύ Σκληρό "

False
ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΧΕΡΙΩΝ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
25,00 €

Μπάρα ασκήσεων MSD - Bar Η ελαστική μπάρα ασκήσεων MSD - Bar είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση τραυματισμών του βραχίονα και του ώμου. Επιτρέπει κινήσεις κάμψης - έκτασης και προσαγωγής - απαγωγής. Είναι επίσης ικανή για την κινητοποίηση των μαλακών συνδέσμων. Διατίθεται σε πέντε 5 επίπεδα αντίστασης. Χρώμα Επίπεδο Αντίστασης ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΛΑΚΟ KOKKINO MEΣΑΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΠΛΕ 2 x ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΥΡΟ 3 x ΣΚΛΗΡΟ

False
ΜΠΑΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΗ 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
37,00 €

"Γυμναστής Δακτύλων MANUS FLEX-ION Ο Γυμναστής Δακτύλων MANUS FLEX-ION είναι ένα μοναδικό όργανο ασκήσεων που γυμνάζει κάθε δάκτυλο ξεχωριστά. Βελτιώνει τη δύναμη, την ταχύτητα και την επιδεξιότητα του χεριού. Είναι γνωστό παγκοσμίως και χρησιμοποιείται από όλα τα επίπεδα αθλητών. Διατίθεται σε έξι (6) επίπεδα αντίστασης. ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Ώχρα 2 x Μαλακό Κίτρινο Μαλακό κοκκινο μεσαιο Πράσινο Σκληρό Μπλέ 2 x Σκληρό Μαύρο 3 x Σκληρό "

False
ΟΡΓΑΝΟ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΔΑΚΤΤΥΛΩΝ DIGI-FLEX MSD 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
13,00 €

Υποστηρίζει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος Μειώνει τη μυϊκή κούραση και αποκαθιστά τη λειτουργία των μυών Προλαμβάνει τραυματισμούς μυών και αρθρώσεων κατά την άθληση Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος Μειώνει τους νευρολογικούς πόνους

False
ΤΑΙΝΙΑ πόνου μυιών 160
Νέο
Παράδοση σε 1-7 ημέρες
15,00 €

Η τροχαλία ασκήσεων με κορδόνι της MSD, αποτελεί μια οικονομική και εύχρηστη συσκευή που βοηθά στην αύξηση της εμβέλειας στην κίνηση των ώμων. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και αποκατάσταση των τραυματισμών των ώμων. Τοποθετείται εύκολα στην πόρτα. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται η τροχαλία, οι λαβές ασφαλείας, νάιλον κορδόνι και η βάση της πόρτας.

False
ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΩΜΟΥ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ 160
Σελίδα 1 από 1 1

Brands

Καλάθι Αγορών 0
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
top