Ορθοπεδικά Εμμανουήλ

Ποιοι είμαστε

Ορθοπεδικά Εμμανουήλ

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1991 απο από το κ. Κων/νο Εμμανουήλ. Τα καταστηματα μας βρισκονται στο κεντρο τς λαρισας επι των οδων 1) Ασκληπιου 38 και Μανδηλαρα και το 2) Παπαναστασιου 64 και Αθαν.διακου

Η Εταιρεία μας αντιπροσωπεύει, εισάγει και εμπορεύεται προϊόντα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, και μία σειρά Εταιρειών στο χώρο της υγείας. Μ'αυτό τον τρόπο, συμβάλλει με καθοριστικό τρόπο στον τομέα της αποκατάστασης ασθενών με κινητικά προβλήματα και στην βελτίωση της παροχής υπηρεσιών στο χώρο της υγείας. Έχοντας ως στελέχη έμπειρους ανθρώπους με τεχνογνωσία, η εταιρεία μας φιλοδοξεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες θα εξυπηρετούν άμεσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες σας.

Γεγονός είναι πως σε κάθε αγορά μας, ιδιαίτερα δε, όταν αυτή αφορά την υγεία μας ή την εργασία μας, θα θέλαμε να μας παρέχουν ισχυρή εγγύηση έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα μας.

 

Στα καταστήματά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ορθοπεδικών, ιατρικών ειδών όπως επίσης και ποικιλία ανατομικών υποδημάτων (γυναικείων, ανδρικών).

Η εταιρεία μας προσφέρει

Υπηρεσίες

Τηλεφωνική και προσωποποιημένη τεχνική υποστήριξη όλες τις εργάσιμες ημέρες
Σύγχρονες εγκαταστάσεις εναρμονισμένες έμπρακτα με τα πιο αυστηρά στάνταρ ποιότητας
Επάρκεια σε ανταλλακτικά
Τακτική ανανέωση του εξοπλισμού service
Διάθεση και αφοσίωση στον σκοπό μας που είναι η καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας
Καλάθι Αγορών 0
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €
top